Semena marihuany Paradise Seeds

Semena marihuany Paradise Seeds

Durga Mata II CBD

Marihuana Durga Mata II CBD je léčivý druh konopí. Název rostlina nese po hinduistické bohyni jménem Durga. Marihuana má krátkou dobu květu, pouhých 56 až 68 dní. Dosahuje výšky kolem 50 cm. Pupeny této rostliny jsou malé, velmi aromatické a plné pryskyřičných žláz. Voní pikantně a účinky jsou především relaxační.

White Berry

Marihuana White Berry je tenká rostlina, která je krásně zbarvena do zelena. Marihuana je vhodná pro začínající pěstitele, jelikož je nenáročná na pěstování. Doba kvetení trvá přibližně 50 dní. Hladina THC se pohybuje v rozmezí 15 až 18 procent. Daří se jí venku i uvnitř. Chutná po ovoci a výnos se pohybuje kolem 500 gramů.

Wappa

Semena marihuany Wappa jsou velmi oblíbená, jelikož jsou velmi výnosná. Marihuana roste do výšky 60 cm a výnosnost je kolem 500 g/m2. Rostlina je velmi snadná na pěstování a je vhodná do interiéru i exteriéru. Chutná po ovoci a její účinek je energický a dlouhotrvající.

Vertigo

Marihuana Vertigo je připravena ke sklizni již za 60 dní. Voní po citrusových plodech a její účinek je intenzivní a dlouhodobý. Výnosnost je excelentní, kolem 500 g/m2. Hladina THC se pohybuje kolem 16 %. Rostlina je středně náročná na pěstování a považuje se za léčivou marihuanu.

Spoetnik #1

Marihuana je 90% indica a 10% sativa. Chutná po ovoci a kovu. Rostlina roste pomalu, ale je nenáročná, proto se doporučuje začátečníkům s pěstováním. Další její výhodou je její odolnost vůči škůdcům. Semena konopí Spoetnik #1 jsou vhodná do interiéru i exteriéru. Výnosnost v exteriéru bývá kolem 600 gramů a účinek je povznášející.