Semena marihuany Kalashnikov Seeds

Semena marihuany Kalashnikov Seeds

Kabul Express

Marihuana Kabul Express je indica s hladinou THC, která dosahuje 22 %. Rostlina je ideální pro nezkušené pěstitele, jelikož je odolná proti plísním a povětrnostním vlivům. Dosahuje výšky 90 až 110 cm a voní po sladkém ovoci. Venkovní výnosy přesahují jeden kilogram a vnitřní se pohybují v rozmezí 500 až 600 gramů. Využívá se zejména při problémech s usínáním.

Kalashnikov Express

Marihuana Kalashnikov Express rychle roste a voní po kyselých jahodách. Semena konopí vznikla zkřížením Kalashnikov Original a Secret Hybrid. Hladina THC dosahuje až 18 %! Účinky jsou povznášející, mozkové a jasné. Roste do výšky 90 až 120 cm a výnosy má nadprůměrné.

AK Kush

Semena marihuany AK Kush vznikla zkřížením Crimean Indica, Afghan Kush a AK-47. Marihuaně se daří venku i uvnitř. Rostlina je velmi odolná a zvládne i drsné východoevropské klima. Doba květu je krátká, přibližně za 60 dní se může sklízet. Díky své nenáročnosti je ideální i pro méně zkušené pěstitele.

Moscow Blueberry

Marihuana Moscow Blueberry roste do střední výšky 80 až 100 cm. Má velmi husté palice, které jsou plné lepkavé pryskyřice. Doba květu je 55 až 65 dní. Výnosy jsou excelentní, v interiéru dosahují až 550 g/m2 a v exteriéru dosahují až 1 300 g na rostlinu. Voní po lesních plodech a třešních.

Blue Acid Auto

Marihuana Blue Acid Auto má okraje a špičky listů zbarvené do tmavě modré, díky čemuž vyniknou její oranžové pestíky. Marihuana je odolná vůči škůdcům a plísním a daří se jí uvnitř i venku. Využívá se při chronických bolestech a revmatismu.