Semena marihuany Royal Queen Seeds

Semena marihuany Royal Queen Seeds

Green Gelato Automatic

Marihuana Green Gelato Automatic má silné, téměř psychedelické účinky. Hladina THC dosahuje až 24 %! Pupeny velmi aromaticky voní po sladkostech, sušenkách, zmrzlině a citrusech. Rostliny pěstované v interiéru dosahují výšky 70 až 120 cm a výnosy se pohybují v rozmezí 375 až 450 gramů.

Fat Banana Automatic

Semena konopí Fat Banana Automatic vznikla zkřížením odrůdy Fat Banana a Cookies Auto. Marihuana je 70% indica, má nadprůměrné výnosy a vysokou hladinu THC. Rostlina je velmi hustá a má velmi sladké, ovocné aroma. Jak již název vypovídá, chutná po banánech. Hladina THC dosahuje 22 %, zatímco hladina CBD je nízká. Účinek je relaxační a euforický.

Triple G

Marihuana Triple G při pěstování v interiéru dosahuje výšky 90 až 140 cm. Doba kvetení je osm až devět týdnů. Marihuana je pokryta velkým množstvím hustých, špičatých pupenů, které jsou pokryty pryskyřicí. Hladina THC dosahuje neskutečných 26 %. Účinek je rychlý a euforický. Marihuana se využívá zejména při problémech s nespavostí.

Shogun

Semena marihuany Shogun vznikla zkřížením marihuany Amnesia Haze a Gorilla Glue 4. Marihuana je 70% indica s hladinou THC, která dosahuje 25 %. Marihuana je poseta velkým množstvím malých pupenů a roste v interiéru do výšky až 140 cm. Chutná především po borovici. Účinek je nejen mozkový, ale také i relaxační.

Wedding Gelato

Marihuana Wedding Gelato je velmi lahodná odrůda, která chutná po citrusech a bylinkách. Rostlina je 60% indica a 40% sativa. Marihuana je neuvěřitelně silná, díky vysoké hladině THC, která dosahuje 25 %. Z této marihuany se také vyrábí konopné oleje a extrakty. Pěstovat ji lze uvnitř i venku, období květu je osm až devět týdnů.