T.H. Seeds - konopná semínka

T.H. Seeds

Semenná banka T.H. Seeds byla založena v Amsterdamu v roce 1993. Zakladateli jsou Adam a Dough. Je to jedna z nejstarších a nejznámějších semenných bank ve světě. Neustále šlechtí nová semena, která získávají ve světě popularitu.

Bubblegum

Semena Bubblegum byla úplně první semena, která byla T.H. Seeds vyšlechtěna. Konopí získalo mnoho ocenění a celosvětové slávy. Chutná po ovoci a dorůstá do výšky 125 cm. Je to legendární konopí, které rozhodně stojí za vyzkoušení.

UnderDawg Kush

Konopí, které je ideální pro začátečníky, protože není náročné na pěstování. Za dobrých podmínek je UnderDawg Kush schopno vyprodukovat až 1 kg na rostlinu. Kvete 9 až 10 týdnů a dorůstá až do výšky 140 cm. Hlavní pýchou této marihuany jsou silné, avšak vyvážené účinky. Doporučuje se při problémech s usínáním a nechutenstvím.

Strawberry Glue Cake

Strawberry Glue Cake je nesmírně pryskyřičný hybrid, který je silně aromatický. Je to fenomenální odrůda, především díky svým hustým pupenům, které jsou plné lepkavé pryskyřice. Voní po exotických jahodách a sladké vanilce s nádechem zralých ořechů. Pokud hledáte marihuanu, která vás uvolní, tak už hledat nemusíte. Starberry Glue Cake má totiž intenzivní relaxační účinky.

Orangesicle

Semena konopí Orangesicle jsou nový hybridní kmen od T.H. Seeds. Konopí vzniklo zkřížením Purple Tangie a French Cookies. Jak už název vypovídá, chutná po pomerančích s jemným nádechem smetany. Dále rostlina vyniká fenomenální odolností proti plísním a škůdcům, z toho důvodu je vhodná na pěstování i do venkovních podmínek.