Semena konopí Barney's Farm Seeds

Semena konopí Barney's Farm Seeds

Bad Azz Kush

Úžasná semena konopí Bad Azz Kush, která byla vyšlechtěna v Los Angeles. Rostliny rychle kvetou, ve vnitřním prostředí dokonce vykvetou za pouhých 50 až 60 dnů. Zajímavostí je, že tato semena jsou pojmenována po rapperovi Bad Azzovi z Tha Doog Pound Gangsta Crips, což byl Barneyho přítel. Je to 100 % indica, která chutná po lesním ovoci.

Liberty Haze

Semena marihuany Liberty Haze vznikla zkřížením dvou silných kmenů, Chem Dawg 91 a G13. O těchto kmenech se říká, že vznikly šlechtěním za přísně tajného systému CIA. Co je na tom pravdy se doposud neví, ale jisté je, že tato semínka jsou jedny z nejkvalitnějších na trhu. Marihuana je vhodná na společenské události, jelikož vás uvolní a dodá vám energii.

LSD – Auto

Naprostá pecka od Barney's Farm Seeds, marihuana vznikla křížením LSD se samokvetoucím kmenem Super Magnum Auto. Pěstovat ji můžete vevnitř i venku, jelikož je odolná vůči plísním a roztočům. Hlavní důvod, proč toto konopí vyzkoušet je, že vás odnese do jiné dimenze. Má extrémně silné euforické účinky. Chutná po zemitém kaštanu, mangu a citrusech.

Tangerine Dream

Každý pěstitel je vždy ohromen jejími obrovskými pupeny. Při kouření ucítíte účinky okamžitě. Je velmi intenzivní, uklidňující a povznášející zároveň. Chutná po čerstvých kyselých mandarinkách. Daří se jí vevnitř i venku a doba květu je kolem 65 dnů. V posledních 2 týdnech se doporučuje rostlinu podepřít, jelikož je velmi těžká a hrozí odlomení větví.

Blueberry OG

Vysoce výnosný hybrid, který vznikl zkřížením ohnivého OG Kush a ledového Bluberry. Jestli hledáte konopí, které vás zrelaxuje a zároveň rozjede vaši fantasii, vyzkoušejte Bluberyy OG. Chutná sladce po citrusovém ovoci.