Fair Seeds - semena konopí

Fair Seeds

Semena marihuany Fair Seeds je ideální pro všechny gurmány, kteří ale nechtějí do konopných semínek investovat velké peníze. Marihuana je velmi kvalitní a cenově dostupná. V nabídce mají legendární genetiky jako je Cheese, Northern Lights, Jack Herrer a další.

AK47 x Northern Light

Spojením dvou genetik AK 47 a Northern Light vzniklo naprosto legendární konopí. Při pěstování v interiéru je doba květu kolem 55 dnů. Chutná po citrusech a jemného koření. S touto marihuanou se uvolníte a naladíte na veselou notu.

Cheese

Semínka byla vyšlechtěna ve Velké Británii, název Cheese si získala díky své silně kyselé chuti. Marihuanu můžete pěstovat venku i vevnitř. Sklízí se koncem září a kvete přibližně osm týdnů. Pomáhá tišit bolest, jelikož má uvolňující účinky.

Auto Blueberry

Marihuana, která je vhodná pro začínající pěstitele, jelikož je velmi nenáročná na pěstování. Při kouření se plně zrelaxujete a hodíte do pohody. Rostlina plodí velké palice, které jsou plné pryskyřice. Je to nenáročná, ale výnosná rostlina, která se hodí na pěstování i do menších prostor.

Auto Critical

Konopí Auto Critical bylo z počátku známo pouze ve Španělsku, ale díky své výborné chuti a bohaté výnosnosti se stalo populární i v dalších zemích. Rostlinu můžete pěstovat i venku, jelikož je odolná vůči plísním a vlhkosti. Je to zkrátka ideální rostlina, jelikož je nenáročná na pěstování a výnos je bohatý. Proto si mnoho pěstitelů Auto Critical oblíbilo a stále popularita této marihuany stoupá.