Sweet Seeds - semena marihuany

Sweet Seeds

Nová semenná banka Sweet Seeds se specializuje na feminizovaná a samonakvétací semena konopí. Semena jsou vhodná pro vnitřní i venkovní růst. Všechny rostliny jsou velmi aromatické a vysoce výnosné. Jsou vhodné pro začínající pěstitele, jelikož nejsou náročné. Hlavním cílem semenné banky Sweet Seeds je prodávat kvalitní semínka, která jsou pro všechny cenově dostupná.

Jack 47

Hybrid, který je výsledkem křížení Jack Herer společně s AK 47, což jsou dvě nejsilnější genetiky všech dob. Jack 47 je konopí se silným účinkem, které roste mimořádnou rychlostí. Má velké pupeny s obrovským množstvím pryskyřice. Chutná sladce a svěže.

Big Foot

Velmi silná rostlina s velkým množstvím pestíků a masivní produkcí pryskyřice. Je jednou z nejvýznamnějších odrůd semenné banky Sweet Seeds. Velmi rychle kvete a má intenzivní vůni po sladkém ovoci společně s pikantním nádechem. Účinky jsou pestré, umí uvolnit, ale i nakopnout.

Auto Cream Caramel

Uživatelé léčivého konopí si nemohou tuto rostlinu vynachválit pro své léčivé účinky. Jak už název vypovídá, chutná po karamelu a má sladkou intenzivní chuť. Tato marihuana je ideální pro pěstování v interiéru.

Wild Rose

Hybrid, který je vhodný, jak do venkovních, tak i vnitřních podmínek. Pokud hledáte rostlinu, která není složitá na pěstování, tak Wild Rose je jasná volba. Chutná naprosto výborně a voní svěže s citrusovým nádechem.