Sumo Seeds - evropská semenná banka

Sumo Seeds

Sumo Seeds je evropská semenná banka, která dodává na trh vysoce kvalitní semena marihuany. Konopí je vyšlechtěno na základě vzácné genetiky a zaručuje vysokou kvalitu a bohatou úrodu. Chovatel této semenné banky má mnoho zkušeností v chovu a sběru té nejlepší genetiky.

Sumo´s OG Kush

Sumo´s OG Kush vyhrál první místo na Sumo Higlife Cup 2015. Perfektní kombinaci indicy a sativy žádný zkušený chovatel neodolá. Má velmi specifický zápach, při kouření marihuany ucítíte naftu s nádechem citrusů. Sklízet můžete už za šest týdnů a to většinou 200 až 300 g/m2.

Dutch Cheese

Opravdu skvělé konopí pro začátečníky! Původem je z Velké Británie, ale dále se vyvíjelo v Nizozemí. Kmeny sýrů jsou velmi populární především ve Velké Británii. Postupně si ale získávají popularitu i v České republice. Má vysokou hladinu CBD, což dělá z této marihuany skvělou léčivou rostlinu.

Grand Master Kush

Téměř čistý kmen konopí indicy, který je velmi oblíben u milovníků Kush. Rostlina má pěkné silné pupeny, které jsou plné pryskyřice. Grand Master Kush se v Evropě stal velmi rychle populární pro své silné účinky. Doba květu je od března do začátku září a kvete sedm až osm týdnů.

Cold Thunder

Konopí, které je speciálně vyšlechtěno pro pěstování venku. Roste do výšky až tří metrů, někdy dokonce i výše. Své výšky dosahuje díky svému silnému kořenovému systému, který si poradí i s tvrdší zeminou. Hlavní pozitivum této rostliny je její obrovská výnosnost, která je 600 až 1 000 gramů na rostlinu.