Sensi Seeds - semena marihuany

Sensi Seeds

Sensi Seeds založil v roce 1985 Ben Dronkers. Ben pracoval na konopí již před tímto rokem a byl přesvědčen, že kvalita plodiny pochází především z kvality osiva než z pěstitelských dovedností. V letech 1978 až 1984 strávil spoustu času sběrem semen po celém světě. První obchod Sensi Seeds byl otevřen v roce 1986 v Amsterdamu, vedle muzea Hash Marihuana & Hemp Museum. Mezi nejznámější odrůdy semenné banky Sensi Seeds se řadí Northern Light #5 x Haze, Jack Herer a Super Skunk.

Northern Light #5 x Haze

Northern Light #5 x Haze od Sensi Seeds je konopí, které je z 90 % indica. Tato marihuana je pojmenována po polární záři, a to z důvodu svých hlukových účinků, které uklidňují tělo i mysl. Konopí má vysokou výnosnost a chutná po ovoci a bylinkách. 

Jack Herer

Dokonale vyvážený hybrid s 50 % sativy a 50 % indicy. Produkuje obrovské množství pryskyřice a disponuje vysokým obsahem THC. Zajímavostí je, že je to jedno z mála konopí, které se prodává v nizozemských lékárnách. Rostlinu je vhodné pěstovat ve vnitřním prostředí, venku roste pouze v teplejším podnebí. Chutná po sladkém ovoci.

Super Skunk

Pro milovníky citrusových vůní je Super Skunk jasnou volbou. Tato semena konopí byla jedna z prvních po založení semenné banky Sensi Seeds. Marihuana vznikla křížením staré genetiky Afghani Hash společně s genetikou Skunk #1. Má bohaté výnosy a je vhodná i pro méně zkušené pěstitele.