Seedstockers - semenná banka

Seedstockers

Seedstockers je semenná banka, která má své sídlo ve Španělsku. Konopná semínka této banky jsou vyšlechtěna z toho nejlepšího španělského a holandského konopí. Využívají ke šlechtění oceněnou genetiku od slavných chovatelů, díky čemuž výsledným produktem je špičkové konopí s atraktivní cenou.

Sticky Monkey GG #4

Sticky Monkey GG #4 je konopí, které je vyšlechtěno z originální genetiky Gorilla Glue #4. Je to velmi speciální marihuana s neobvyklou „chemickou“ chutí. Kvete kolem 65 dnů a má velmi husté a bohaté pupeny. Dobře roste i ve venkovních podmínkách, ideální je středomořské podnebí. Tato rostlina nemá ráda nadměrné výkyvy teploty či náhlé změny prostředí. Kvalitou se řadí mezi nejlepší odrůdy semenné banky Seedstockers.

AK420

Ze semen vám velmi rychle vyroste rostlina s tučnými lepkavými pupeny. Má léčivé účinky, především pomáhá s úzkostmi. Konopí je u veřejnosti velmi oblíbené, jelikož dobře roste téměř za všech podmínek. Má vysoký výnos a při kouření zažijete dokonalé uvolnění.

Big Bud

Semínka Bug Bud mají obrovský růstový potenciál. Úroveň THC dosahuje 22 %, což je poměrně dost. Sklizně jsou famózní, protože tato rostlina je nadprůměrně výnosná. Velmi dobře roste především v interiéru. Marihuana Big Bud je velmi oblíbená u pěstitelů, díky bohaté úrodě a kvalitnímu kouři.

Northern Lights

Pro milovníky indiky je ideální marihuana Northern Lights. Rostlina produkuje husté pupeny, díky čemuž je pak sklizeň velmi bohatá. Je velmi dobře odolná proti škůdcům a plísním. Má relaxační účinky spojené s velmi intenzivně příjemným zážitkem při samotném kouření. THC je obvykle kolem 22 %.