Semena marihuany T.H. Seeds

Semena marihuany T.H. Seeds

Citron Givré

Pupeny této marihuany jsou krásně zbarveny do citronově zelené barvy. Marihuana roste rychle a sklízí se přibližně za 63 dnů. Chutná intenzivně po citronu a sladkém palivu. Citron Givré je silně relaxační, váš mozek bude hluboce stimulován.

MOB Cake

Konopí MOB Cake je hybrid s dominantní indicou. Semena marihuany vznikla zkřížením Birthday Cake a MOB. Marihuana chutná krémově a ovocně. Je to velmi vzácná marihuana, je dokonce považována za sběratelský kousek. Sklízet ji můžete již za devět až deset týdnů.

Birthday Bubble Cake

Marihuana Birthday Bubble Cake je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru. Pěstování je poměrně náročné, a tak se doporučuje spíše pro zkušenější pěstitele. Účinky jsou euforické a typické jsou záchvaty smíchu. Chutná po citrusech a vanilce.

Froot Loops

Marihuana Froot Loops je náročnější na výživu, a tak není vhodná pro začínající pěstitele. Ačkoliv rostlina vyžaduje vyšší péči, tak určitě se pořízení vyplatí, jelikož doba květu je rychlá a výnosy jsou poměrně velké. Chutná sladce po ovoci, vanilce a citrusech.

French Kisz

Semena konopí French Kisz byla vyšlechtěna ze čtyř kmenů. Jedná se o odrůdy French Cookies, Birthday Cake, Skittlez a Strawbanana Cream. Chutná po sladkém pečivu, ovocných bonbonech, vanilce a ořechách. Účinek je psychedelický a dlouhodobý. Budete veselí a plní euforie.