Semena marihuany Barney´s Farm Seeds

Semena marihuany Barney´s Farm Seeds

Bubba Kush

Velmi chutná a aromatická marihuana, která voní po sladkých a zemitých tónech. Marihuana Bubba Kush je velmi nenáročná na pěstování. Výnosy se pohybují v rozmezí 550 až 600 g/m2. Roste do výšky maximálně 150 cm. Účinky jsou zpočátku euforické a následně relaxační.

Gorilla Zkittlez Auto

Semena marihuany Gorilla Zkittlez Auto vznikla zkřížením Gorilla Glue, Zkittlez a BF Super Auto # 1. Marihuana v interiéru roste do výšky jednoho metru a výnosy se pohybují kolem 420 g/m2. V případě pěstování v exteriéru se výnosy pohybují až do výše 550 g/m2 a dosahují výšky 120 cm. Husté pupeny plné pryskyřice budete sklízet již za 75 dnů po vyklíčení. Hladina THC dosahuje neuvěřitelných 20 %!

Gorilla Glue Auto

Marihuana Gorilla Glue Auto se pyšní svým famózním výnosem a silnými účinky! Výnosy bývají kolem 600 g/m2 a sklízí se za pouhých 70 dnů.  Hladina THC dosahuje 25 %, díky tomu dochází k stimulaci celého těla. Chutná po smetaně, kávě, zelenině a koření.

Cheese

Marihuana Cheese, jak už název vypovídá, voní velmi silně po sýru. Semena konopí Cheese jsou u pěstitelů oblíbená, jelikož není vyžadována žádná větší péče při pěstování. Marihuaně se daří venku i uvnitř a sklízet můžete za osm až devět týdnů. Vůně je velmi intenzivní, až štiplavá a chutná po čedaru. Účinky jsou euforické, povznášející a nejspíše při kouření této marihuany pocítíte hlad.

Moby Dick

Neuvěřitelně velké výnosy jsou důvodem, proč tato marihuana sklízí u pěstitelů takový úspěch. Výnosnost se pohybuje kolem 700 g/m2! Moby Dick je nenáročná rostlina, která je vhodná i pro začínající pěstitele. Účinky jsou kreativní, dlouhodobé a celý den budete nabití energií. Hladina THC dosahuje až 27 % a voní sladce po vanilce.