Semena marihuany Sweet Seeds

Semena marihuany Sweet Seeds

Auto Mohan Ram

Marihuana Auto Mohan Ram je vysoce výnosná indica, její výnosy se pohybují kolem 500 g/m2. Rostlina vám rychle vyroste a sklízet můžete již za osm až devět týdnů. Má velmi tlusté pupeny, které jsou plné pryskyřice a silně aromaticky voní. Ucítíte svěží vůni květin se sladkými pižmovými a ovocnými tóny. Hladina THC dosahuje 20 %, účinek je relaxační a dlouhotrvající.

Auto Crystal Candy

Semena konopí Auto Crystal Candy byla vyšlechtěna z marihuany Crystal Candy a Special Auto. Marihuana je velmi oblíbená pro svou vůni, která je intenzivně sladká. Připomíná typickou vůni z cukrárny. Ucítíte kombinaci žvýkaček a ovocného želé, které je smíchané s melounem a kyselými jahodami. Rostlina je vhodná na pěstování, jak v interiéru, tak i exteriéru.

Psicodelicia

Marihuana Psicodelicia je sedmdesátiprocentní sativa, která má obrovské výnosy v krátkém období květu. Pěstovat ji můžete i venku v mírném podnebí, ke sklizni je připravena koncem září či začátkem října. Pro rostlinu je typická intenzivní vůně po citrusech a kávě. Účinky jsou stimulující a energické.

Ice Cool

Ice Cool jsou velmi speciální semena marihuany, která byla vyvinuta z New York City Diesel. Během poslední fáze kvetení je rostlina hustě pokryta pryskyřicí a připomíná vzhledově zasněžené pohoří. Voní exoticky a intenzivně. Účinek je psychedelický a dlouhodobý, z toho důvodu marihuana sklízí úspěch u mnoha pěstitelů.

Auto Sweet Trainwreck

Marihuanu Auto Sweet Trainwreck můžete pěstovat uvnitř i venku. V teplejším podnebí lze díky rychlému životnímu cyklu marihuanu vypěstovat dokonce až třikrát za vegetační období. Voní sladce po citrusovém ovoci a hladina THC je obrovská, dosahuje až 20 %. Účinky jsou relaxační a zároveň povznášející.