Semena marihuany T.H. Seeds

Semena marihuany T.H. Seeds

Auto MK-Ultra Kush

Marihuana Auto MK-Ultra Kush je mimořádně silný kmen. Doba květu je rychlá, sklízí se přibližně za devět týdnů. V interiéru dosahuje výšky až 75 cm a výnosu až 50 g/rostlinu. V exteriéru je rostlina o něco vyšší, dosahuje výšky až 125 cm a produkuje až 150 g/ rostlinu. Díky svému snadnému růstu je rostlina vhodná pro začínající pěstitele. Chutná sladce po citrusových plodech.

Sage'n'Sour

Semena marihuany Sage'n'Sour vznikla zkřížením odrůdy Sour Diesel a S.A.G.E. Dosahuje výšky 120 až 140 cm a sklízí se přibližně za 60 dnů. Chutná po santalovém dřevě, koření a citrusech. Účinek je energický a zároveň relaxační.

MK-Ultra Kush

Marihuana MK-Ultra Kush má dobu květu 56 až 63 dní a produkuje hojné množství pryskyřice. Dosahuje výšky 100 až 120 cm a průměrná úroda je 350 g/m2. Chutná svěže po borovici a citrusech. Vyhrála první místo na festivalu Cannabis Cup v roce 2003 a druhé místo v roce 2004.

S.A.G.E.

Semena konopí S.A.G.E. vznikla zkřížením odrůdy Big Sur Holy a Afghani. Marihuana má vysoký obsah THC a nízkou hladinu CBD. Chutná po santalovém dřevě a účinek je mozkový a povznášející. Marihuana vyhrála druhé místo na High Time Cannabis Cup v roce 2001. Dosahuje výšky 120 až 140 cm a výnosnost se pohybuje kolem 350 g/m2.

Roof 95

Marihuana Roof 95 je vhodná na pěstování do interiéru i exteriéru. Chutná po borovicovém dřevě a šalvěji. Rostlina je nízkého vzrůstu a má široké listy. Účinek je relaxační, euforický a povzbuzující.