Semena marihuany Sensi Seeds

Semena marihuany Sensi Seeds

Sensi Seeds Sensi #741 (Sour Diesel x Afghani)

Semena konopí Sensi Seeds Sensi #741 vznikla zkřížením odrůdy Sour Diesel a Afghani. Marihuaně se nejvíce daří v teplém a slunném podnebí. Rostlina je nenáročná na péči a její výnosy jsou excelentní. Chuť je pikantní a svěží s tóny santalového dřeva. Účinek je především relaxační.

Shiva Skunk Automatic

Marihuana Shiva Skunk Automatic kvete přibližně osm týdnů. Rostlinu lze pěstovat venku i uvnitř a dosahuje výšky v rozmezí 90 až 140 cm. Chuť a vůně je velmi intenzivní. Je to kombinace pižmového skunku s osvěžujícími citrusovými tóny. Marihuana je extrémně silná, účinek je intenzivní a celebrální.

Sensi Skunk

Pokud začínáte s pěstováním, tak semena marihuany Sensi Skunk jsou pro vás jasnou volbou. Marihuana je vysoce odolná vůči škůdcům a nabízí kvalitní a vysoký výnos. Je vhodná na pěstování do interiéru i exteriéru. Má intenzivní sladkou a citrusovou chuť. Sklízí se po 45 až 60 dnech.

Michka

Při růstu marihuana Michka nemá mnoho postranních větví, ale místo toho roste vysoko do výšky. Rostlina je plná hustých pupenů, které mají limetkově zelené odstíny. Marihuana není náročná na pěstování. Voní po citrusových plodech a účinek je energický.

Afghani #1

Marihuana Afghani #1 je snadná na pěstování. Rostlina dosahuje střední výšky a je zbarvena do tmavě zeleného odstínu. Můžete ji bez problémů pěstovat venku i uvnitř. Voní po sladkých, zemitých a kadidlových tónech. Účinek je velmi silný a fyzický. Pomáhá také při problémech s usínáním.