Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Tropicanna Banana

Marihuana Tropicanna Banana je velmi výnosná, jedná se o 60% sativu a 40% indicu. Roste do výšky přibližně 110 cm. Je vhodná pro začínající pěstitele, jelikož je nenáročná a vysoce odolná vůči plísním. Doba květu je 65 až 70 dnů a výnosy jsou až 2 000 g/ rostlinu. Hladina THC se pohybuje v rozmezí 22 až 25 %. Chutná po tropickém ovoci a sladkostech.

Dos Si Dos 33

Semena marihuany Dos Si Dos 33 vznikla zkřížením Dos Si Dos 33 a Gelato #33. Semena jsou vysoce odolná vůči plísním. Pupeny jsou zbarveny do fialového a zeleného odstínu. Výnosy jsou excelentní, venku dosahují až 2 000 g/ rostlinu. Chutná po mátě a citrusových plodech.

Tangerine Dream Auto

Marihuana Tangerine Dream Auto je velmi oblíbená pro svou mandarinkovou vůni. Sklízí se přibližně za 70 dní. Pokud nemáte mnoho zkušeností s pěstováním, je tato marihuana vhodná pro začátek. Marihuana roste snadno a rychle, dosahuje výšky 60 až 70 cm. Pěstovat ji můžete uvnitř i venku.

Purple Punch Auto

Semena konopí Purple Punch Auto vznikla zkřížením odrůdy Purple Punch a BF Auto Critical. Hladina THC dosahuje 18 %. Chutná po jablečném koláči a sladkých borůvkových tónech s nádechem koření. Účinek je relaxační.

LSD Auto

Marihuana LSD Auto se sklízí za 64 až 70 dnů a roste do výšky 90 až 120 cm. Rostlina se velmi snadno pěstuje, jelikož je odolná vůči plísním a roztočům. Účinek je silný, euforický, povznášející a uklidňující. Chutná po zemitém kaštanu a citrusech.