Semena marihuany T.H. Seeds

Semena marihuany T.H. Seeds

Limited Regular Edition Birthday Cake X Birthday Cake

Marihuana Limited Regular Edition Birthday Cake X Birthday Cake je velmi doporučována pro začínající pěstitele, jelikož je nenáročná na pěstování. Výnosy jsou nadprůměrné a chutná po exotických citrusech. Je vhodná na pěstování, jak do interiéru, tak i exteriéru. Sklízet můžete již za 55 až 60 dnů.

Limited Regular Edition Dosidos X Birthday Cake

Semena marihuany Limited Regular Edition Dosidos X Birthday Cake vznikla zkřížením Dosidos a Birthday Cake. Marihuana roste vysoko a je zbarvena do tmavě zeleného odstínu. Voní velmi intenzivně po sušenkách, plynu, květinách a mátě. Pěstovat můžete marihuanu uvnitř i venku. Účinky jsou relaxační až uspávající.

Limited Regular Edition Purple Tangie X Birthday Cake

Pokud máte rádi sladké, tak marihuana Limited Regular Edition Purple Tangie X Birthday Cake vám bude určitě chutnat. Ucítíte směs sladkých pomerančů a citronů. Přibližně již za 60 dní můžete sklízet. Výnosy se pohybují mezi 450 až 550 g/m2.

Limited Regular Edition French Cookies X Birthday Cake

Semena konopí Limited Regular Edition French Cookies X Birthday Cake jsou u pěstitelů velmi oblíbená. Marihuana roste vysoko a výnosy jsou v rozmezí 450 až 550 g/m2. Chutná po vanilce, sušenkách a krému. Listy jsou krásně barevné a plné pryskyřice. Sklízet můžete již za 60 až 65 dnů.

Limited Regular Edition Gelato 33 X Birthday Cake

Marihuana Limited Regular Edition Gelato 33 X Birthday Cake roste středně vysoko až vysoko. Pro dosažení těch nejlepších výsledků se doporučuje dva až tři týdny vegetativního stádia. Marihuana je krásně zbarvena a chutná po zmrzlině. Účinky jsou relaxační a kreativní.