Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Wedding Cake

Velmi vysoké výnosy jsou typické pro marihuanu Wedding Cake. Semena konopí vznikla zkřížením Cherry Pie, Girl Scout Cookies a OG Kush. Marihuana roste středně vysoko a je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru. Marihuana je zbarvena do krásné růžové a fialové barvy. Chutná kysele s vanilkovým podtónem. Hladina THC dosahuje 24 %. Účinky jsou euforické, povznášející a kreativní.

Wedding Cake Auto

Marihuana Wedding Cake Auto vznikla zkřížením Wedding Cake a BF Super Auto #1. Marihuana je velmi odolná vůči škůdcům a produkce pryskyřice je obrovská. Rostlina dosahuje výšky 90 až 110 cm a sklízet můžete přibližně za 75 dnů. Voní po bobulích a červených hroznech. Hladina THC dosahuje až 25 %, zatímco CBD se pohybuje kolem 2,4 %. Účinek je euforický a uklidňující.

Dos Si Dos Auto

Velmi oblíbená marihuana u pěstitelů, jelikož její výnosy jsou famózní. Marihuana je vhodná, jak na venkovní pěstování, tak i na vnitřní pěstování, a roste do výšky přibližně 100 cm uvnitř a 140 cm venku. Marihuana Dos Si Dos Auto chutná sladce po citronech a limetkách. Hladina THC překračuje 20 %, proto je její účinek silný.

Runtz Muffin

Velmi chutná marihuana Runtz Muffin je ideální, jak pro nováčky v pěstování, tak i pro zkušenější pěstitele. Chutná po sladkém ovoci, levanduli, ananasu a jahodách. Hladina THC dosahuje neskutečných 29 %. Účinek je povznášející, relaxační a euforický.

Sweet Tooth Auto

Semena marihuany Sweet Tooth Auto byla vyšlechtěna z odrůdy Sweet Tooth a Auto. Je to malá až středně velká rostlina, která roste do výšky 80 cm. Pěstovat ji lze uvnitř anebo venku ve skleníku. Chutná sladce a účinek je relaxační a příjemně uvolňující.