Semena marihuany Sumo Seeds

Semena marihuany Sumo Seeds

Impala 64 Haze Auto

Marihuana Impala 64 Haze Auto má střední hladinu THC a velmi nízký obsah CBD. Chutná po limetkovém a citrusovém ovoci. Rostliny pěstované uvnitř dosahují výšky 90 až 110 cm, zatímco při pěstování venku dosahují výšky až 130 cm. Účinek je uvolňující a relaxační.

Zombie Haze

Semena marihuany Zombie Haze byla vyšlechtěna z Amnesia Ganja Haze, Silver Buddha Haze a White Widow. Rostlinu můžete pěstovat venku, ale pouze v tropických a subtropických podmínkách. Marihuana totiž vyžaduje teplo a dostatek slunce. Doba kvetení je jedenáct až dvanáct týdnů. Chutná po sladkých a květinových tónech. Účinek je psychoaktivní a dlouhotrvající.

White Widow Original Auto

Marihuana White Widow Original Auto je vhodná pro začínající pěstitele. Je nenáročná a daří se jí téměř v jakémkoliv prostředí. Účinek je z počátku euforický a po krátké době velmi relaxační. Chutná jemně, sladce a kořeněně. Výnosy jsou nadprůměrné, kolem 400 g/m2.

Honey Rock

Semena konopí Honey Rock byla vyšlechtěna křížením Super Widow a jihoafrickým Swazi Poison. Marihuanu můžete pěstovat uvnitř i venku, ale nejvíce má ráda teplé a slunečné podmínky. Chutná po sladkých a dřevitých tónech. Účinek je silný a narkotický. Díky tomu marihuana pomáhá při problémech se spánkem.

Appleberry

Marihuana má vysokou produkci THC a hladina CBD dosahuje střední úrovně. Chutná sladce po ovocných a květinových tónech. Účinek je narkotický a dlouhodobý. Marihuana Appleberry dokonce získala v roce 2016 první cenu v kategorii Highlife Cup BIO.