Semena marihuany Seedstockers

Semena marihuany Seedstockers

Sticky Fingers

Semena konopí Sticky Fingers vznikla zkřížením odrůd Sticky Monkey a The Mint Girl Scout Cookies. Marihuana je snadná na pěstování a její vůně je svěží. Chutná po ovoci, sladkých sušenkách a borovici. Tato marihuana se řadí mezi jednu z nejlepších od semenné banky Seedstockers.

Fruit Cake Auto

Marihuana Fruit Cake Auto je vhodná pro začínající pěstitele, jelikož je nenáročná, a přitom její výnosy jsou famózní. Obvykle trvá přibližně 75 dní, než vyroste. Chutná po citrusech, třešních a naftě. Je to doslova lahůdka, která přináší silné psychoaktivní maximum. Marihuana je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru.

Nicole Cream

Výborná odrůda z USA, která se řadí mezi jednu z nejprodávanějších odrůd. Semena marihuany Nicole Cream vznikla zkřížením Nicole Kush a Extreme Cream. Doba květu je přibližně osm až devět týdnů. Výnosy jsou nadprůměrné a hladina THC je vysoká. Účinek je především relaxační.

Thin Mint Crack Auto

Marihuana Thin Mint Crack Auto je bohatá na THC. Pěstovat ji můžete venku i uvnitř. Rostlina roste do výšky přibližně jednoho metru a výnosy jsou vynikající. Marihuana se také využívá na výrobu konopných extraktů a koncentrátů. Chutná po dřevě a bylinkách. Účinky jsou relaxační a uspávací.

O.G Candy Dawg Kush

Marihuana O.G Candy Dawg Kush chutná výrazně po sladkém cukroví. Rostliny jsou husté a obalené pupeny, které jsou plné pryskyřice. Marihuana dosahuje střední výšky a vyrábí se z ní i léčivé koncentráty a oleje. Využívá se nejen pro své léčivé účinky, ale i pro rekreaci.