Semena marihuany Royal Queen Seeds

Semena marihuany Royal Queen Seeds

Marula Fruit

Semena konopí Marula Fruit jsou exotická, ale pěstují se velmi snadno. Název Marula Fruit získala marihuana podle afrického stromu. Pupeny mají kuželovitý tvar a jsou bohatě posety pryskyřicí. Tato marihuana je extrémně vytrvalá a vhodná skoro do každého prostředí. Chutná sladce po třešních a cukrové vatě. Dostane vás do stavu pohody a klidu. Doporučuje se také k zmírnění stresu a snížení úzkosti.

Exotic Witch

Středně velká rostlina Exotic Witch je vhodná na pěstování uvnitř i venku. Jak už z názvu vypovídá, pro tuto marihuanu jsou typické exotické vůně. Chutná po tropickém ovoci, kadidlu a santalovém dřevu. Zrelaxuje vás, a to téměř okamžitě. Budete mít větší chuť k jídlu a bude se vám hezky usínat.

Pumpkin Kush

Naprosto výborná marihuana Pumpkin Kush, která je vyšlechtěna z Jamaican Lambsbread a Pre-'98 Bubba Kush. Je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru a doba kvetení je 8 až 9 týdnů. Pupeny má poměrně malé, ale jsou hustě zabaleny. Chutná po sladkém dýňovém koláči, společně s kořeněnými a květinovými tóny. Účinek nastupuje rychle, zpočátku je euforický, ale do dvou hodin vás dostane do stavu naprosté relaxace.

Mango Crunch

Semena marihuany Mango Crunch vznikla zkřížením Mango Haze a Sour Diesel. Vůně manga a ananasu zlákala již mnoho pěstitelů.

Vyzkoušejte marihuanu Mango Crunch a přesvědčte se o její výborné chuti! Účinek je kombinací stimulujících a relaxačních vlastností.

Green Gelato

Green Gelato chutná po citrusech a produkuje neskutečných 24 % THC! Účinek je proto velmi silný, začátečníci by měli být opatrní. Tato marihuana je také velmi známá pro své účinky, které zvyšují chuť k jídlu.