Semena konopí Seedstockers

Semena konopí Seedstockers


Blackberry Gum

Feminizovaná semena Blackberry Gum vznikla zkřížením Bubble Gum a Blueberry. Marihuana je silně aromatická, místy až štiplavá. Chutná po lesním ovoci a cukrové vatě. Výnosy jsou bohaté a hladina THC je až neuvěřitelných 23 %! Jedná se o jedno z nejsilnějších konopí.

Golden Lemon Haze

Již při prvním potáhnutí ve vás marihuana vyvolá pocit potěšení a vaše tělo se naprosto uvolní. Má také léčivé účinky, používá se k léčbě depresí a úzkostí. Golden Lemon Haze je opravdu velmi silná marihuana, která je vhodná pro zkušenější kuřáky. Chutná velmi intenzivně po citronech. Pěstovat ji můžete venku i uvnitř, jen je potřeba rostlině dopřát vysokou koncentraci hnojiv. 

O.G Kush Auto

Semena marihuany O.G Kush Auto jsou nejznámější v USA. Rostlina je vhodná pro všechny typy pěstitelů, zejména pro začátečníky, jelikož nevyžaduje náročnou péči. Chutí u hodně kuřáků boduje, jedná se o směsici zemitých a citrusových plodů. Marihuana při kouření vyvolá spoustu psychoaktivity. Již od prvních šluků začnete pociťovat, jak se vaše tělo uvolňuje a zároveň vaše mysl začne pracovat rychleji. Doba účinku je nadprůměrná.

Amnesia

Extrémně silná marihuana, která je známá pro své hluboké psychoaktivní účinky. Pokud hledáte marihuanu, která ve vás vyvolá silné emoce a doslova s vámi zamává, vyzkoušejte Amnesia. Chutná po zemitých tónech a pěstovat ji můžete venku i uvnitř. 

BCN Power Plant Auto

Semena konopí BCN Power Plant Auto jsou velmi výnosná. Opět se jedná o velmi silnou marihuanu, která vás již po prvním potáhnutí přivede na vrchol. Hladina THC dosahuje 23 %, což dělá z rostliny velmi silnou psychoaktivní odrůdu, která vaše tělo maximálně zrelaxuje. A chutí oslní každého kuřáka již od prvního okamžiku, chutná sladce s nádechem čerstvého ovoce, citrusů a orientálního dřeva.