Semena konopí Paradise Seeds

Semena konopí Paradise Seeds

Atomical Haze

Semena marihuany Atomical Haze představují jeden z nejstarších klasických kmenů. Lahodná chuť marihuany vás dostane! Chutná sladce a zároveň kysele, připomíná chuť kiwi. Poslední roky si opět získává svou popularitu, jako tomu bylo v 70. letech.

Rainbow Road

Všichni pěstitelé obdivují obrovský výnosový potenciál. Marihuana je hojně poseta pryskyřičnými pupeny a kvete pouhých 65 dnů. Pronikavě sladká a ovocná vůně roztancuje vaše chuťové pohárky. THC je kolem 20 %, Rainbow Road vás nejprve zavalí spoustou energie a v druhé fázi vás naprosto uvolní.

Icecream

Semena konopí Icecream se pyšní druhým místem v soutěži o nejlepší indoor rostlinu. Toto ocenění vyhrála v roce 2009 na Spannabis Cannabis Champions Cup. Samotné pupeny jsou bílé a mrazivé, proto si také marihuana získala jméno Icecream. Chutná po sladké vanilce.

Jacky White

Marihuana Jacky White je velmi oblíbena pro svou vysokou odolnost, nadprůměrný výnos a rychlost kvetení. Jacky White je must have každého pěstitele! Rostlina se rozvětvuje, a tak je potřeba při pěstování mít pro ni dostatek prostoru. Voní jako grapefruitový strom a její účinky jsou spíše mozkové, ucítíte příjemné bzučení po celém těle.

California Gold

Je to z 80 % indica, která se snadno pěstuje a má hojné výnosy. California Gold roste do výšky 100 cm a je vhodná na pěstování ve venkovních i vnitřních prostorách. Vůní připomíná sladké citrusové ovoce. Při kouření je efekt velmi silně uvolňující. Marihuana je vhodná i pro uživatele léčivých konopí.