Semena marihuany Mr. Nice Seeds

Semena marihuany Mr. Nice Seeds

Neville´s Skunk

Semena marihuany Neville´s Skunk vznikla zkřížením Neville's Haze a Afghan Skunk. Doba kvetení trvá kolem devíti až dvanácti týdnů. Výnosnost je velká, sklízí se většinou 450 až 650 g/m2. V případě pěstování ve venkovních podmínkách se marihuana sklízí koncem října. Účinky jsou terapeutické a chuť je velmi lahodná.

Neville's Haze x Mango

Naprosto fantastická chuť a silný mozkový efekt. Marihuana Neville's Haze x Mango je náročnější na pěstování, proto není vhodná pro úplné začátečníky. Vnitřní výnosnost bývá v rozmezí 450 až 500 g/m2. Ve venkovních podmínkách je výnosnost ještě větší. Marihuana je sice náročnější, ale její chuti a vůni se nedá odolat!

Neville´s Haze

Semena konopí Neville´s Haze vznikla zkřížením NL5 Haze A a Haze C. Marihuana je primárně určena na pěstování v interiéru. Vyroste vám vysoká, ale poměrně tenká rostlina, jejíž doba kvetení je šestnáct týdnů. Chutná po koření, bylinkách a borovici. Účinek je silně psychedelický.

Angel´s Breathe - Mango Haze x Afghan Haze

Marihuana kvete jedenáct až dvanáct týdnů. Vnitřní výnosy jsou v rozmezí 400 až 550 g/m2. Zatímco výnosnost ve venkovních podmínkách je doslova masivní. Chutná po mangu a česneku. Marihuana Angel´s Breathe - Mango Haze x Afghan Haze vás dostane do neskutečných výšin.

The Stones - Master Kush Skunk x Haze AC

Tento rychle kvetoucí hybrid vyšlechtil známý pěstitel Shantibaba. Marihuana je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru, ale ve venkovních podmínkách se doporučuje pěstovat pouze ve středomořských oblastech či případně ve skleníku. Marihuana The Stones - Master Kush Skunk x Haze AC má také velký potenciál jako léčivá rostlina.