Semena konopí Kalashnikov Seeds

Semena konopí Kalashnikov Seeds

Purple Russian Express

Semena marihuany Purple Russian Express vznikla zkřížením Big Daddy Purple a White Russian. Květy jsou zbarveny do fialova a pryskyřičné trichomy do sněhobílé barvy. Nejen vzhled, ale také účinek je špičkový. Roste do výšky 90 až 130 cm. Hladina THC je kolem 21 %, proto je účinek extra silný. Zmírňuje stres a bolest, pomáhá s nespavostí a bojuje proti ztrátě chuti k jídlu.

Big Altai Sativa Express

Sibiřská oblast, která je známá jako Altai má největší teploty na celé Sibiři a slunce je zde překvapivě velmi silné. Rostliny se v této oblasti přizpůsobily natolik, že výsledkem je, že rostou a dozrávají rychle. Marihuana Big Altai Sativa Express roste do výšky 100 až 140 cm. Pokud hledáte něco nového, toto konopí má velmi neobvyklou chuť. Je to kombinace piniových oříšků a svěží lesní půdy. Účinek je silný, povznášející a dlouhotrvající.

Lavanda Cream

Lavanda Cream je výsledkem dlouhého a pečlivého šlechtění. Marihuana je velmi hustá, vysoce výnosná a chuťově lahodná. Roste do výšky 100 až 130 cm. Voní po levandulovém parfému. Hladina THC je kolem 22 %. Účinek je psychedelický, působí jako silné sedativum.

Katyusha

Semena konopí Katyusha vznikla zkřížením Hindu Kush a Kubanskiy Ubiyza. Marihuana je pojmenována po raketometu ze druhé světové války. Nejvíce se jí daří ve venkovním prostředí, kde se výnosy pohybují kolem 900 až 1600 g/rostlinu. Voní sladce po santalovém dřevu a působí relaxačně.

Siberian Harlequin

Marihuana Siberian Harlequin vznikla zkřížením genů Harlequin a Siberian Haze. Hladina CBD dosahuje 15 %, proto se používá také jako léčivá rostlina. Pomáhá od chronických bolestí a při problémech s nespavostí. Voní velmi příjemně po ovoci.