Semena marihuany Humboldt Seeds

Semena marihuany Humboldt Seeds

UK Cheese Autoflowering

UK Cheese Autoflowering je silná marihuana, která kombinuje klasické příchutě se sýrem Exodus. Rostlina je nenáročná na pěstování a sklízet můžete již za 70 dní. Voní velmi sladce po sýru a hladina THC dosahuje až 16 %. Účinek je extrémně silný, budete se cítit jak vystřelení do vesmíru.

Lost Coast Skunk Autoflowering

Semena marihuany vznikla zkřížením odrůdy Lost Coast Skunk a Ruderalis. Je to 80% indica, která se sklízí do desátého týdne. Rostlina je velmi přizpůsobivá a je schopna růst téměř kdekoli. Lost Coast Skunk Autoflowering roste do výšky 60 až 100 cm. Voní velmi intenzivně po svěžích citronech s tóny kadidla. Hladina THC dosahuje až 14 %. Účinek je silný a dlouhodobý.

Bubba Kush Autoflowering

Bubba Kush Autoflowering je silná marihuana, která je poseta středně hustými pupeny. Rostlina má tmavě zelenou barvu a voní po zemitých tónech a koření. Účinek je příjemný a dlouhodobý, působí většinou v rozmezí jedné až dvou hodin. Marihuana je vhodná na pěstování uvnitř i venku a dosahuje výšky až 100 cm.

Blue Dream Autoflowering

Semena konopí Blue Dream Autoflowering vznikla zkřížením genů Blue Dream a Ruderalis. Voní velmi intenzivně po květinách a bobulích. Je vhodná do interiéru i exteriéru a hladina THC dosahuje až 13 %! Chutná po borůvkách a účinek je silný a dlouhotrvající.

EWE-2

Marihuana EWE-2 může dosáhnout výšky až 300 cm, pokud se pěstuje venku za ideálních podmínek. Doba květu je pouhých 53 až 56 dní a venkovní výnosy se pohybují v rozmezí 900 až 2 000 g. Hladina THC dosahuje až 21 %. Účinek je silný, dlouhotrvající a neuvěřitelně klidný. Voní po ovocných tónech a santalovém dřevu.