Semena marihuany Humboldt Seeds

Semena marihuany Humboldt Seeds

Organization Velvet Octane

Organization Velvet Octane je nový kmen semenné banky Humboldt Seeds. Marihuana vznikla zkřížením afghánského OG a Geist OG. Tato marihuana má vše, co potřebujete, sílu, chuť a vysoké výnosy. Rostlině se nejvíce daří v teplých a suchých podmínkách. Hladina THC se pohybuje mezi 19 až 21 %. Účinek je dlouhodobý a uvolňující.

Organization Sunrise Sherbet

Semena marihuany Organization Sunrise Sherbet vznikla zkřížením proslulého kmene Sherbinski Sunset Sherbet a Kings Blueberry. Rostlina má velmi dobrou výnosnost a vysokou hladinu THC. Dařit se jí bude ve všech klimatických podmínkách, jak v suchu, tak i ve vlhku. Dorůstá do výšky tří až čtyř metrů. Chutná po pepři, citronové trávě, bobulích, levanduli, sladkého citronu a borovici.

Organization Passion Fruit Punch

Marihuana Organization Passion Fruit Punch je velmi nenáročná na pěstování. Výnosy jsou skvělé, pohybují se mezi 400 až 500 g/m2. Nejvíce se však marihuaně bude dařit v teplých a suchých podmínkách. Chutná po tropickém ovoci a pepři. Účinek je uvolňující.

Organization Lingerie

Konopí Organization Lingerie se pyšní velkými výnosy, vysokou hladinou THC a výbornou chutí. Výnosy jsou kolem 500 g/m2. Venku marihuana roste do výšky tří až čtyř metrů. Pupeny jsou velmi hustě obaleny pryskyřicí. Účinek je dlouhotrvající a velmi relaxační.

Organization Lemon Citron

Semena konopí Organization Lemon Citron jsou velmi oblíbená u pěstitelů. Výnosnost je velká a při zajištění dostatečného přísunu živin se dosáhne maximálního potenciálu. Hladina THC je kolem 16 % a CBD dosahuje 0,02 %. Výrazně chutná po citronové kůře a borovici. Při kouření vás plně zrelaxuje.