Semena marihuany Fast Buds

Semena marihuany Fast Buds

Smoothie Auto

Velmi výnosná marihuana Smoothie Auto s vysokou hladinou THC. Roste do výšky 80 až 110 cm. Pupeny jsou krásně zbarveny do limetkově zeleného odstínu. Chuť je silně ovocná, ucítíte smetanový bobulovitý sorbet a zralé mango. Marihuana se hodí na společenské události, její účinek je euforický a relaxační. 

Purple Lemonade Auto

Semena marihuany Purple Lemonade Auto jsou 70% hybrid. Byla vyšlechtěna z nejlepšího kalifornského a citrusového genetického materiálu. Výnosy jsou fantastické, jak venku, tak uvnitř. Dosahuje výšky 70 až 110 cm a doba květu trvá osm až devět týdnů. Pupeny jsou zbarveny do nádherného fialového odstínu a jsou posety oranžovými pestíky. Chutná po citrusech a hladina THC dosahuje až neskutečných 22 %, účinek je euforický, povznášející a uklidňující.

West Coast O.G. Auto

Pro milovníky indicy je marihuana West Coast O.G. Auto doslova must have! Obvykle roste do výšky 100 cm a výnosy bývají kolem 500 až 650 g/m2. Chutná po borovici a zemitých tónech. Hladina THC je 21 % a účinky jsou extrémně silné. Nejprve nastoupí ohromující euforie, následně přichází narkotický pocit a velké uvolnění. Marihuana velmi snadno roste, je vysoce stabilní a dobře reaguje na umělé světlo.

Rhino Ryder Auto

Semena konopí Rhino Ryder Auto jsou velmi oblíbená, jelikož se snadno pěstují a není potřeba disponovat speciálními dovednostmi a znalostmi. Marihuana je odolná vůči škůdcům a ani nepotřebuje mnoho vody a živin. Výnosy má ale skvělé, pohybují se kolem 450 až 650 g/m2. Doba květu je kolem devíti týdnů. Chutná po hruškách a působí narkoticky. Ulevuje od chronické bolesti a pomáhá zmírnit stres.

Mexican Airlines Auto

U této marihuany je třeba dát zvýšenou pozornost úrovni vlhkosti v posledních týdnech kvetení, aby rostlina nebyla napadena plísní. Roste do výšky 60 až 120 cm a výnosnost se pohybuje kolem 500 g/m2. Chutná kysele po citronu, ale ucítíte také zázvor a koření. Účinek, jak už název vypovídá, spočívá ve vzletu, kdy máte pocit, že stoupáte stále výše. Semena Mexican Airlines Auto se používá i na léčení epilepsie, roztroušené sklerózy, PMS, stresu, migrény, astma či AIDS.