Semena marihuany Fair Seeds

Semena marihuany Fair Seeds

Orange Bud Diesel

Semena konopí Orange Bud Diesel vznikla zkřížením Orange Bud a Sour Diesel. Doba květu trvá osm až deset týdnů. Marihuana je vhodná na pěstování v interiéru, exteriéru či skleníku. Účinky jsou povzbuzující a povznášející.

Cheese

Vzrůstem malá marihuana, dosahuje výšky maximálně jednoho metru. Na pěstování je středně náročná a doba květu trvá kolem devíti týdnů. Marihuana Cheese má léčebné účinky. Ulevuje od bolesti, pomáhá při problémech s usínáním či při poruchách příjmy potravy. Obsah THC je kolem 10 až 15 procent.

Black Dominator

Semena marihuany Black Dominator jsou typická indica, rostlina je velmi výnosná a má uklidňující účinky. To je kombinace, které se nedá odolat. Marihuanu můžete pěstovat venku i uvnitř. Ve venkovních podmínkách se doporučuje sklízet koncem září. Chutná po bylinkách, pepři a borovici.

Auto Somango

Marihuana Auto Somango je hojně nakupována pro své léčebné účinky. Bojuje proti poruchám soustředění. Nejvíce se jí daří venku na přímém slunci, ale můžete ji pěstovat i v interiéru pod umělým světlem. Chutná po exotickém ovoci.

Jack Herrer

Nejlegendárnější marihuana semenné banky Fair Seeds je Jack Herrer! Tato marihuana nese jméno významného konopného aktivisty. Pěstovat lze v interiéru i exteriéru. Venku je potřeba sklízet koncem září. Konopí je také velmi oblíbeno pro své léčebné účinky. Ulevuje od bolestí a pomáhá při anorexii.