Semena konopí Dutch Passion Seeds

Semena konopí Dutch Passion Seeds

Night Queen

Marihuana Night Queen je velmi rychle rostoucí indica, která je navíc odolná vůči plísním a dalším chorobám. Nejideálnější je pěstovat tuto marihuanu v interiéru. Rostlina je zbarvena do černé barvy, proto je také pojmenována jako Night Queen. THC hladina dosahuje až 20 %. Chutná po koření a zemitých tónech. Používá se proti bolestem a při problémech s usínáním.

Auto Power Plant

Semena marihuany Auto Power Plant jsou jedna z nejmladších v nabídce semenné banky Dutch Passion Seeds. Efekt při kouření je silný, což je dáno zejména vysokou hladinou THC. Rostlině se daří venku i uvnitř a sklízet můžete za pouhých deset týdnů.

Auto Mazar

Konopí roste neuvěřitelně rychle a je odolné vůči škůdcům. Auto Mazar roste do výšky 70 až 80 cm, ale i přesto je výnos obrovský. Tato marihuana totiž patří mezi nejvíce výnosné odrůdy semenné banky Dutch Passion Seeds.

CBG Force

Semena konopí CBG Force jsou u pěstitelů velmi oblíbená. Doba květu je pouhých sedm týdnů. Při pěstování v interiéru bývá výnosnost kolem 400 g/m2, zatímco v exteriéru se výnosnost pohybuje kolem 500 g/m2. Voní jemně po ovoci a pepři. Účinek je velmi mírný a uvolňující.

Sugar Bomb Punch

Pupeny této marihuany jsou hojně pokryty lepkavou pryskyřicí, a tak vypadají jako by byly obaleny v cukru. Marihuana Sugar Bomb Punch je velmi kvalitní odrůda, která kvete devět týdnů a hladina THC je kolem 20 %. Účinek je euforický a uzemňující.