Semena konopí BlimBurn Seeds

Semena konopí BlimBurn Seeds

Gorilla G4

Konopná semínka Gorilla G4 jsou jedny z nejsilnějších. Rostliny mají vysoký výnos a samotné pěstování není náročné. Další věc, čím vás marihuana Gorilla G4 dostane, je její chuť. Ucítíte sladké třešně společně s kořeněnými podtóny. Při kouření se dostanete do naprosté euforie.

Dama Blanca

Dama Blanca, po překladu ze španělského jazyka, znamená „Bílá paní“. Konopí má totiž doslova mrazivý vzhled, což je způsobeno formací trichomů. Má vysoký obsah THC. Uvolní vás a stimuluje vaše myšlenky. Voní po ananasu a venku dorůstá až do třech metrů. Sklízí se kolem poloviny října a dosahuje výnosu až 450 g/m².

Wombat

Neuvěřitelně psychoaktivní sativa, která vznikla zkřížením Critical Mass a Original Haze. Při kouření se dostanete do nových rovin existence. Výnosy jsou za správných podmínek famózní. Doba kvetení je kolem 65 dnů a rostlina roste do výšky až tří metrů.

Tijuana

Semena marihuany Tijuana jsou nejvhodnější na pěstování do venkovních podmínek. Sklízí se na konci října, když se začíná ochlazovat. Tijuana obsahuje velmi vysokou hladinu THC. Je to čistá sativa, která má povzbuzující účinky a lahodně ovocnou chuť.

Kabrales

Kabrales je sýrový konopný kmen, který je naprosto vynikající. Má jméno po slavném páchnoucím sýru ze Španělska. Kabrales můžete pěstovat venku i vevnitř, ale kvůli svým velkým rozměrům je vhodnější pěstování ve venkovních podmínkách. Při kouření se budete cítit plní energie.