Semena marihuany Buddha Seeds

Semena marihuany Buddha Seeds 

Morpheus

Semena marihuany Morpheus jsou novinkou semenné banky Buddha Seeds. Marihuana je bohatá na CBD, a proto poskytuje také léčivé účinky. Pokud hledáte marihuanu, po které se plně zrelaxujete a vyspíte se tak, jako už dlouho ne, rozhodně vyzkoušejte konopí Morpheus. Dosáhnete maximálního hlubokého odpočinku. Navíc tato rostlina je vhodná i pro začínající pěstitele, protože se velmi dobře přizpůsobuje podmínkám.

Pulsar

Semínka Pulsar jsou naprosto jedinečná na trhu! Pulsar je totiž nejsilnější a nejproduktivnější sativa, kterou si můžete pořídit. Marihuana je vhodná pro zkušenější kuřáky, dostanete se do stavu halucinací a nekontrolovatelného smíchu. Tato extrémně silná marihuana kvete kolem 75 dnů a je velmi výnosná. 

Purple Kush

Konopná semínka Purple Kush si pořiďte, pokud se chcete plně zrelaxovat. Jak už název vypovídá, rostlina má během kvetení fialové zbarvení. Voní po zemitých tónech a bobulích. Již za 60 dnů můžete sklízet bohaté výnosy.

Calamity Jane Auto

Semena Calamity Jane Auto jsou na trhu pouze tři roky, ale i tak si již získala mnoho pozitivních ohlasů. Semínka vynikají svou silnou účinností. Marihuana je vhodná na pěstování do venkovních i vnitřních podmínek. Je známá pro svou silnou citronovou chuť.

Quasar

Marihuana Quasar má přezdívku „dokonalý hybrid“. Je vysoce účinná, při kouření se budete cítit doslova v euforii. Je poseta obrovským množstvím pupenů a sklízet ji můžete již kolem 60 dnů. Je to velmi robustní rostlina, která je spíše vhodná do venkovních podmínek, ale přizpůsobí se i vnitřním podmínkám.