Semena marihuany BlimBurn Seeds

Semena marihuany BlimBurn Seeds

Cindy 99

Marihuana Cindy 99 rychle roste a chutná sladce. Sklízet můžete již za 50 až 55 dní. Při pěstování venku dosahuje marihuana výšky až 300 cm. Chutná po ananasu a grapefruitu. Hladina THC přesahuje 20 %, účinek je mozkový a relaxační.

BC Diesel

Semena marihuany BC Diesel vznikla zkřížením genů Jack Herrer a NY Diesel. Marihuana chutná po citrusech a její účinek je relaxační. Hladina THC dosahuje až 20 %. Rostlina dosahuje výšky 200 až 300 cm a sklízet můžete za 65 až 75 dnů.

CR+

Marihuana CR+ byla vyšlechtěna z Critical Mass a AK-47. Rostlina je vhodná na pěstování uvnitř i venku. Chutná sladce po citrusech, její účinky jsou povznášející a uklidňující. Marihuana dosahuje výšky uvnitř až 200 cm a venku až 300 cm.

Orient Auto

Marihuana Orient Auto má husté pryskyřičné pupeny a je vhodná na pěstování do všech prostředí. Dorůstá do výšky 100 cm a její životní cyklus trvá 70 až 80 dnů. Tato marihuana voní a chutná po borovici a ovoci. Hladina THC dosahuje 15 %, účinek je uvolňující. Někdy dokonce marihuana může pomoci při problémech s usínáním.

Critical Auto

Semena konopí Critical Auto jsou vyšlechtěna z Critical Mass a Lowryder. Je to velmi rychle rostoucí marihuana s velkým množstvím bočních větví. Sklízet můžete za 65 až 70 dnů a roste do výšky 75 až 100 cm. Chutná po bylinkách a citrusech. Účinky jsou díky střední hladině THC relaxační.