Semena marihuany Buddha Seeds

Semena marihuany Buddha Seeds

Auto Skunk

Semena marihuany Auto Skunk jsou vhodná na pěstování do interiéru i exteriéru. Marihuana chutná sladce, kysele a zároveň štiplavě. Je vhodná na posezení s přáteli, její účinky jsou společenské a euforické. Sklízet můžete za 70 až 75 dnů.

Auto Diesel

Marihuana Auto Diesel je nenáročná na pěstování, nejvíce se jí však daří v exteriéru. Doporučuje se pro začínající pěstitele, jelikož je vysoce odolná a nevyžaduje žádnou speciální péči. Voní po citrusech a benzínu. Účinky jsou relaxační, kreativní a euforické.

Auto Amnesia

Marihuana Auto Amnesia je vhodná na pěstování uvnitř i venku. Účinky jsou kreativní a společenské. Marihuana také pomáhá při úzkostech a stresu. Chutná po citrusech a zemitých tónech. Rostlina je nenáročná na pěstování, dobře reaguje na různé techniky pěstování.

Skunk

Marihuana Skunk je jeden z nejznámějších kmenů od semenné banky Buddha Seeeds. Marihuana je menšího vzrůstu, ale její větvě jsou posety hustými pupeny. Rostlinu můžete pěstovat v interiéru i exteriéru. Chutná po skunku a citrusech. Její účinky jsou euforické a energické.

Diesel

Semena konopí Diesel jsou převážně sativa. Výnosy jsou nadprůměrné, pohybují se kolem 500 g/m2. Marihuana chutná po borovici, citrusech a zemitých tónech. Účinky jsou relaxační, euforické a přinášející pocit štěstí.