Semena marihuany BlimBurn Seeds

Semena marihuany BlimBurn Seeds

Auto Gorilla Glue

Marihuana fascinuje pěstitele po celém světe svou vysokou hladinou THC, která dosahuje až 24 %. Marihuana vás dokonale zklidní a pouze si budete užívat její perfektní chuť po borovici a ovoci. Doba květu je sice delší, bývá to kolem 65 dnů, ale i tak se pořízení marihuany Auto Gorilla Glue vyplatí.

Chocolopez

Semena marihuany Chocolopez vznikla zkřížením odrůdy OG Chocolate Thai a Cannalope Haze. Mějte na paměti, že rostlina potřebuje dostatek prostoru, aby dosáhla svého maximálního potenciálu. V interiéru rostlina kvete přibližně 65 dnů a výnosnost bývá kolem 450 g/m2. Při pěstování v exteriéru se sklízí většinou v polovině října. Účinek je jak fyzický, tak i mozkový.

OG's Kush

Semena konopí OG's Kush byla vyšlechtěna v Kalifornii. Hladina THC se pohybuje až do výše 24 % a CBD hladina je vždy nejméně na úrovni 0,23 %. Chutná velmi exoticky po citronovém ovoci a dieselu. Je to hybrid, který byl zkřížen s kmeny Lemon Thai a Pakistani.

Mango

Marihuana Mango vznikla zkřížením více hybridů. Chutná sladce po exotickém ovoci a voní velmi intenzivně po pryskyřici. Rostlina má dlouhé větve, proto se doporučuje metoda pěstování SOG. Nejvíce se marihuaně daří v interiéru, ale lze ji pěstovat i v exteriéru.

Orka

Zkřížením marihuany Original Haze a White Widow vznikla velmi silná sativa Orka. Hladina THC je vysoká, dosahuje 21 % a účinek je extrémně silný. Nejvíce se rostlině bude dařit uvnitř a doba květu trvá 60 až 70 dnů. Roste do výšky až tří metrů.