Semena marihuany Buddha Seeds

Semena marihuany Buddha Seeds

AK

Marihuana AK vás ohromí svými silnými účinky! Rostlina je vhodná na pěstování i pro úplné začátečníky. Chutná po borovici a citrusových plodech. Účinky jsou euforické a dlouhodobé. Doba květu se pohybuje kolem 60 dnů.

Amnesia

Semena marihuany Amnesia si získala obrovskou popularitu po celém světe, nejvíce ale ve Spojených státech. Marihuana otevře vaši mysl novým nápadům, má totiž silné kreativní účinky. Také pomáhá proti úzkostem a stresu. Voní velmi intenzivně po kadidlu.

Auto AK

Semena konopí Auto AK pochází ze Španělska. Jedná se o feminizovaná samonakvétací semena, která nevyžadují žádnou speciální péči. Mnoho pěstitelů doporučuje tuto marihuanu pro začátečníky. Chutná po ovocných a zemitých tónech. Rostlinu můžete pěstovat uvnitř i venku. Účinek je velmi relaxační a dlouhodobý.

Auto Critical

Marihuana Auto Critical byla uvedena na trh v 90. letech. Doba květu je pouhých 60 dnů. Chuť je skunková s květinovými a ovocnými tóny. Jediné mínus této famózní marihuany je její náročnost při pěstování. Pokud ji ale dopřejete veškeré živiny, které potřebuje, odmění se vám bohatou úrodou.

Auto White Widow

Legendární marihuana, která patří mezi jednu z nejvíce uznávaných odrůd na světě! Již za rok od uvedení na trh vyhrála marihuana Auto White Widow první cenu v High Times Cannabis Cup (1995). Účinek je velmi narkotický. Chutná po koření a borovicové pryskyřici.