Semena marihuany BlimBurn Seeds

Semena marihuany BlimBurn Seeds

AK Auto

Semena marihuany AK Auto vznikla zkřížením genů Lowryder a AK-47. Marihuana roste snadno a růstem připomíná vánoční stromky. V interiéru roste do výšky jednoho metru, v exteriéru dosahuje výšky až 1,5 metru. Chutná po citrusovém ovoci a pikantních tónech.

Sweety Auto

Marihuana Sweety Auto je malá až středně velká rostlina, která má výborný výnos. Roste do výšky 100 až 120 cm. Produkce THC je střední až vysoká. Účinek je především relaxační a ospalý. Chutná po borovicovém dřevě a zemitých tónech. Marihuana je vhodná do interiéru i exteriéru.

Northern Auto

Marihuanu Northern Auto lze pěstovat uvnitř i venku. Roste do výšky přibližně 90 cm a větve má plné velkých křišťálových lesklých pupenů. Chutná po borovici a sladkých tónech. Účinek je relaxační a celebrální. Sklízet můžete přibližně za 75 dní.

Crem Auto

Semena konopí Cream Auto vznikla zkřížením marihuany Cream Caramel, Deimos Auto a Lowryder. Marihuana je vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru. Účinek je velmi uklidňující. Marihuana je nenáročná na pěstování, jen ve vlhkém prostředí může mít problémy s plísní.

Kabrales Auto

Kabrales Auto je marihuana, která je velmi snadná na pěstování. Je pojmenována podle slavné odrůdy španělského sýru. Je to velmi odolný kmen vůči chladu a vlhkosti. Voní a chutná intenzivně po zralém sýru. Účinek je relaxační a hladina THC se pohybuje na střední úrovni.