Semena konopí T.H. Seeds

Semena konopí T.H. Seeds

Stracciatella Do-Si-Dos x SBC

Naprosto lahodná marihuana, která chutná po vanilkovém krému a čokoládě. Semena marihuany Straccitella Do-Si-Dos x SBC jsou snadná na pěstování. Účinky jsou velmi silné a uvolňující, budete cítit silné bzučení a naladíte se na veselou notu. Marihuana je vhodná také proti bolestem a úzkostem.

Melon Vader

Chuť marihuany Melon Vader je velmi výrazná. Ucítíte hrozny, červené plody a meloun společně se zemitými tóny. Má silné uklidňující účinky a ulevuje od bolesti. Velmi často využívají marihuanu lidé, kteří mají problémy s nespavostí. Dále se také používá jako léčebné konopí při problémech s chutí k jídlu.

MK-Ultra Cake

Marihuana MK-Ultra Cake dorůstá do výšky 130 cm. Doba květu je pouhých osm až devět týdnů. Marihuana je velmi uvolňující, vaše myšlenky budou létat vysoko v oblacích. Chutná fantasticky po květinových sladkých tónech.

L4YER Cake

Marihuanu L4YER Cake poznáte hned podle jejího tvaru připomínající vánoční stromek. Chuť je fantastická! Kombinace květinových a sladkých ovocných tónů zláká kdejakého pěstitele. Má stimulují účinky, vaše myšlenky se vypnou a naladíte se na pozitivní notu. Typický pro tuto marihuanu je také lehký smích.

Sour Cake

Velmi vzácná a oblíbená semena konopí Sour Cake vás zaujmou svým výnosem. V interiéru výnosnost bývá kolem 450 g/m2. Již za devět až deset týdnů můžete sklízet. Chutná exoticky po kyselých tónech, bylinkách a krémové vanilce.