Semena marihuany Sweet Seeds

Semena marihuany Sweet Seeds

Indigo Berry Kush

Výborná sladká chuť, která se mísí s kořením a květinovými tóny. Pupeny rostou velmi blízko u sebe a zůstávají v hustých kalichových shlucích. Díky silné krystalizaci je marihuana Indigo Berry Kush ideální pro extrakci.

Auto Crystal Candy

Semena marihuany Auto Crystal Candy jsou velmi snadná na pěstování. Chuť se připodobňuje směsi žvýkaček společně s jahodovými a melounovými tóny. To není vše, čím Auto Crystal Candy vyniká. Má ještě nadprůměrnou velikost a bohaté výnosy. Při kouření vás uvolní a povznese.

Auto Big Devil #2

Marihuana Auto Big Devil #2 dosahuje výšky až dvou metrů. Ideální je pěstovat ji ve venkovních podmínkách. Výnosnost je průměrná, kolem 400 až 500 g/m2. Pupeny jsou obrovské, tvrdé jako skála a plné pryskyřice.

Auto Black Jack

Marihuana Auto Black Jack je poměrně malá, roste do výšky 40 až 90 cm, ale v interiéru vynáší neuvěřitelných 0,5 kg/m2. Chutná sladce s nádechem pižma. Její účinek je okamžitý a silný. Doba kvetení je rychlá, již za devět týdnů můžete sklízet.

Auto Black Cream

Konopná semínka Auto Black Cream si zaslouží vaši pozornost. Marihuana produkuje extrémní množství pryskyřice, ačkoliv rozměrově se jedná o menší rostlinu. Již od pohledu je to krásná rostlina, která má fialové až černé zbarvení. Nevyžaduje zvýšenou péči a kvete pouhých osm týdnů.