Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Moby Dick

Semena konopí Moby Dick vznikla zkřížením dvou legend, a to White Widow a G13 Haze. Rostlina je vysoce výnosná a účinek při kouření je dlouhodobý. Nejlépe se marihuaně daří v mírném klimatickém pásmu. Voní po vanilce, kadidlu a kyselém citronu. THC dosahuje až neuvěřitelných 27 %. Pokud hledáte marihuanu se silnými a dlouhodobými účinky, vyzkoušejte Moby Dick!

Watermelon Zkittlez Auto

Výnosy marihuany Watermelon Zkittlez Auto dosahují až 550 g/m2 a rostou do výšky až 140 cm. Obsah THC je extrémně vysoký, dosahuje až 26 %. Účinek je proto silný, euforický a dlouhodobý. Chutná po zralých bobulích a melounu.

Skywalker OG Auto

Semena marihuany Skywalker OG Auto jsou pěstiteli hojně nakupována. Účinky jsou velmi uklidňující. THC dosahuje 23 %, díky čemuž jsou účinky silné a dlouhodobé. Chutná po citrusech, naftě a borovici.

Runtz Auto

Pro milovníky sladkých ovocných chutí je Runtz Auto jasnou volbou! Účinky jsou relaxační, celé vaše tělo se uvolní a dobije energií. Pěstovat můžete marihuanu uvnitř i venku, lépe se jí ale daří ve venkovním prostředí.

Cheese

Marihuana Cheese je hybridní kmen, který vznikl přibližně před čtyřiceti lety. Je to extra silné konopí, které je vhodné na pěstování i pro začátečníky. Konopí rychle kvete a výnosy jsou famózní. Vůní a chutí připomíná vyzrálý sýr společně s ořechovými tóny.