Semena marihuany Sensi Seeds

Semena marihuany Sensi Seeds

Big Bud

Semena marihuany Big Bud byla vyšlechtěna v USA. Kmen poznáte na první pohled díky jeho obrovským pupenům. Marihuana má intenzivní ovocnou chuť, kterou pěstitelé často přirovnávají k melase. Rostlina roste rychle a dosahuje výšky až 150 cm.

Shiva Skunk

Feminizovaná semena Shiva Skunk jsou poměrně snadná na pěstování. Stačí jim pouhých 40 až 45 dní kvetení a výnosy jsou obrovské! Fantastické výsledky učinily z této marihuany jeden z nejpopulárnějších kmenů mezi pěstiteli. Chuť je velmi rozmanitá, ucítíte citrusy společně s pižmem. I účinky jsou rozmanité, někteří se budou smát a někteří budou spíše rozjímat.

Mr Nice G13 x Hash Plant

Marihuana Mr Nice G13 x Hash Plant nese ve svém názvu jméno slavného britského mezinárodního pašeráka hašiše. Je to perfektní marihuana pro pěstování ve vnitřních podmínkách. Chutná po klasické kořeněné hašišové chuti s jemnými hořkými tóny. Často se používá k posílení chuti k jídlu.

Ed Rosenthal Super Bud

Tato marihuana je pojmenována po slavném pěstiteli, který se jmenuje Ed Rosenthal. Aroma je neuvěřitelně silné a sladké, s nádechem ananasu. Účinky jsou relaxační a euforické. Výnosnost bývá kolem 600 g/m2.

Early Skunk

Early Skunk trpí na plísně, z toho důvodu se doporučuje sklízet marihuanu dříve, než dosáhne svého plného potenciálu. Jinak ale rozhodně stojí za vyzkoušení, jelikož účinky jsou okamžité a dlouhé.