Semena konopí Mr. Nice Seeds

Semena konopí Mr. Nice Seeds

Afghan Haze

Naprosto fantastická marihuana Afghan Haze, která vznikla zkřížením čistého afghánského kmene se samčím Haze. Marihuana se hojně používá pro lékařské účely, např. při ztrátě chuti. Je vhodná na pěstování pouze do exteriéru.

Early Skunk

Konopná semínka Early Skunk jsou velmi oblíbena, jelikož doba kvetení je neskutečně rychlá. Dorůstají do výšky přibližně jednoho metru. Pěstování je vhodné ve skleníku či venku. Rostlina nepotřebuje speciální péči a proto je vhodná i pro začátečníky.

La Nina

Možná si tuto odrůdu pamatujete pod názvem El Nino, časem ale šlechtitel Shantibaba marihuanu přejmenoval na La Nina. Vznikla zkřížením Haze a Widow, což z ní dělá naprosto jedinečné konopí, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Pěstovat ji můžete ve venkovních i vnitřních prostorách.

Ortega

Semena marihuany Ortega jsou vyzdvihována pro krátkou dobu květu, která je pouhých šest až osm týdnů. Marihuana chutná velmi intenzivně po ovoci a bobulích. Je to vynikající léčivá rostlina, která velmi dobře pomáhá s poruchami spánku.

Master Kaze

Marihuana Master Kaze vznikla zkřížením Master Kush Skunk a Afghan Haze. Ideální je pěstovat marihuanu venku či ve skleníku. Pokud trpíte svalovým napětím či nechutenstvím k jídlu, tak určitě vyzkoušejte toto konopí!