Semena konopí Paradise Seeds

Semena konopí Paradise Seeds

Auto Acid

Marihuana Auto Acid má krásné husté pupeny, které jsou pokryté pryskyřičnými trichomy. Účinek je relaxační a uklidňující a chutná po kyselém grapefruitu. Sklízet můžete přibližně za 75 dní od vyklíčení. Marihuanu lze pěstovat v interiéru i exteriéru a účinek je především povzbuzující.

Allkush

Semena marihuany Allkush lze pěstovat uvnitř i venku. Marihuana poskytuje relaxační a hluboký účinek celého těla. Chutná po pižmu a sladkých tónech. Při pěstování v exteriéru dosahuje výnosu kolem 600 gramů. Hladina THC dosahuje až 22 %!

Automaria II

Marihuana Automaria II v interiéru dosahuje výšky 70 až 100 cm, v exteriéru bývá ještě vyšší. Výnosnost v interiéru je kolem 400 g/ rostlinu. Marihuana krásně voní po květinách a ovocných plodech. Účinek je euforický a povzbuzující.

Auto White Berry

Při kouření Auto White Berry ucítíte štiplavou bobulovou chuť. Marihuana je snadná na pěstování, proto je doporučována i začátečníkům s pěstováním. Pupeny má rostlina silné a zbarvené do fialového odstínu. Hladina THC se pohybuje v rozmezí 15 až 18 %.

Opium

Chutná po tropickém ovoci a sklízet můžete již za 60 dní. Hladina THC dosahuje až 18 %. Marihuana Opium dokonce v roce 2006 získala druhé místo v kategorii Biostrain na High Time Cannabis Cupu. Semena konopí můžete pěstovat v interiéru i exteriéru.