Semena marihuany Kalashnikov Seeds

Semena marihuany Kalashnikov Seeds

Purple Mazar Auto

Marihuana Purple Mazar Auto vynikne na první pohled svým jedinečným vzhledem. Rostlina je zbarvena do fialové barvy a je obalena velkým množstvím jasně zelených listů. Roste do výšky 50 až 90 cm a voní po dřevitých tónech, které jsou smíchané s ovocnými tóny lesních plodů. Účinek je hluboce uvolňující.

Amur Giant Auto

Semena konopí Amur Giant Auto byla vyšlechtěna z Amur Ruderalis, Power Plant a Jack Herer. Marihuana je vhodná na pěstování do interiéru i exteriéru. Chutná po citronu, santalovém dřevu a džemu z lesních plodů. Hladina THC dosahuje 19 %, díky tomu poskytuje při kouření silný účinek.

Moscow Blueberry Auto

Marihuana Moscow Blueberry Auto se pyšní vynikající chutí. Rostlina je nenáročná na pěstování a roste do výšky 60 až 90 cm. Voní po lesních plodech a citrusech. Marihuaně se daří venku i uvnitř, v exteriéru ale dosahuje větších výnosů. Účinek je silný a relaxační.

Northern Russian Auto

Pokud máte rádi indicu, určitě vyzkoušejte marihuanu Northern Russian Auto. Marihuana má pupeny tmavě zbarveny a roste do výšky 60 až 80 cm. Doba květu je velmi krátká, pouhých 55 až 60 dní. Voní po citrusech a eukalyptu.

AK Skunk Auto

Semena marihuany AK Skunk Auto byla vyšlechtěna z AK-Skunk a Ruderalis. Marihuana roste maximálně do výšky 1,4 metru a hladina THC dosahuje 18 %. Voní po ovoci, citrusech a květinách. Marihuana je vhodná do společnosti, jelikož účinek je relaxační.