Semena marihuany DNA Genetics

Semena marihuany DNA Genetics

SSOG

Semena marihuany SSOG jsou vhodná na pěstování v exteriéru i interiéru. Výnosy této marihuany jsou velmi dobré, pohybují se kolem 500 g/m2. Marihuana vznikla zkřížením tří odrůd, a to Super Silver Haze, OG Kush a OG #18. Účinky jsou euforické a velmi příjemně uvolňující.

LA Confidential

Marihuana poměrně rychle roste a má velký výnos. Pokud hledáte silnější marihuanu, určitě vyzkoušejte LA Confidential. Její účinky jsou psychické, budete se cítit, jak vystřelení na Měsíc. Je také vhodná na problémy s usínáním a ulevuje od bolesti.

Miss USA

Senzační marihuana Miss USA s výbornou chutí a dokonalým výnosem. Chutná lahodně po jahodě a banánu. Doporučuje se i pro méně zkušené pěstitele, jelikož je nenáročná na pěstování. Vaše tělo a mysl uvolní a naladí vás na kreativní notu. Je to špičkový hybrid, který rozhodně stojí za vyzkoušení!

Kosher Dawg

Marihuana je středně vysoká a její výnosy jsou báječné. Ideální je pěstovat Kosher Dawg v interiéru, kde doba kvetení trvá devět týdnů. Výnosy se pohybují kolem 600 g/m2. Pokud máte problémy s usínáním, může vám pomoci právě marihuana Kosher Dawg, jelikož uvolňuje a uspává.

Tripple Scoop

Semena konopí Tripple Scoop vznikla zkřížením Super Silver, Grape L.A. a Sorbet. Zajímavé jsou její krásně zbarvené pupeny, které jsou růžové a místy dokonce fialové. Chutná po kořeněném zázvoru a sladkém hroznu. Účinky navozují pocit štěstí a spokojenosti, následně se budete cítit ospalí. Marihuana má totiž silné uspávací účinky.