Royal Queen Seeds - semenná banka

Royal Queen Seeds

Semenná banka Royal Queen Seeds hraje nedílnou součást evropské konopné scény. Vše to začalo díky skupině přátel, kteří šlechtili konopí pouze pro svou zábavu. Kombinovali své nejoblíbenější kmeny a vyšlechtili tak z hlediska vlastností úžasná konopná semínka, která se dodnes prodávají.

Postupem času se jejich marihuana začala více prosazovat mezi lidmi. Z počátku to bylo pouze mezi jejich přáteli. Díky pozitivním zpětným vazbám se jejich semínka dostala i k širšímu okruhu lidí, a tak se oficiálně zrodila semenná banka Royal Queen Seeds.

Quick One

Jak již jméno vypovídá, jedná se o marihuanu, která je jedna z nejrychleji rostoucích rostlin na světě. Doba sklizně je kolem 8–9 týdnů. Z hlediska růstu je to malá rostlina, která nepřesáhne 60 cm do výšky. Díky tomu je vhodná do menších prostorů. Má intenzivní limetkovou vůni, která je příjemně osvěžující.

Northern Light

Pakliže potřebujete zrelaxovat, ideální volbou je konopí Norhtern Light. Tato marihuana je velmi oblíbená, v 80. letech dokonce byla standardem pro pěstitele v interiéru. Dosahuje výšky 120 cm a roste opravdu rychle, již za 10 týdnů můžete sklízet. Má sladké a šťavnaté pupeny, kterým žádný pěstitel neodolá.

Royal Dwarf

Tento velkolepý hybrid je vhodný na posezení s přáteli, jelikož má šťastný a povznášející účinek. Rostlina je také menšího vzrůstu, ale opět je velmi výnosná a rychle roste. Má naprosto fantastickou chuť, jedná se o směs ovoce a koření.