Paradise Seeds - semena marihuany

Paradise Seeds

Luc, zakladatel semenné banky Paradise Seeds, začal sbírat semena již několik let před samotným založením. Semena mu přinesli přátelé z cest z Kolumbie, Afriky, Indie a Afghánistánu. Luc začal experimentovat s konopnými semínky na počátku devadesátých let a ihned přilákal pozornost pěstitelů a kuřáků v Amsterdamu.

Poptávka po Lucových semenech vzrostla natolik, že v roce 1994 oficiálně založil společnost Paradise Seeds. Společnost začala s 5 oficiálními kmeny a postupem času se rozrostla o další semínka. Cílem společnosti vždy bylo šlechtit takové konopí, které kombinuje účinnost s dokonalou chutí.

Paradise Seeds jsou jednou z nejoceňovanějších semenných bank v historii a mají nejen velkou skříňku na trofeje, ale také velký výběr skvělých odrůd, které si můžete zakoupit. Existuje několik kmenů, které si udržely svoji popularitu od svého prvního uvedení na trh. Jedním z nich je rozhodně konopí Wappa, které je oblíbeno pro svůj všestranný výkon, dále Sensi Star či Pandora. 

Wappa

Perfektní semínka pro začátečníky, jelikož se jedná o velmi nenáročnou rostlinu. Je oblíbená ale také mezi profesionály, poněvadž je vysoce výnosná. Lze ji pěstovat i venku, je vhodná do mírnějšího podnebí, takže ideální na pěstování v České republice. Tato středně velká marihuana obzvlášť miluje slunce, čím více bude mít slunečního svitu, tím více se jí bude dařit.

Sensi Star

Sensi star je nejsilnější indica, se kterou se můžete potkat. Tento kmen získal řadu ocenění po celém světě, na Cannabis Cup Winners v roce 1997 byl dokonce označen jako jeden z nejlepších kmenů konopí na světě. Je to menší rostlina, které ale je plná hustých a tlustých větví. Chutná po mátě a částečně po kovu. Hladina THC se pohybuje kolem 20 %.

Pandora

Pandora je čistá indica a držitelkou ocenění v High Life Cup. Má husté a dlouhé pupeny, které jsou plné pryskyřice. Chutná sladce a má uvolňující účinky.