Mr. Nice Seeds - semenná banka

Mr. Nice Seeds

Mr. Nice Seeds je semenná banka se sídlem v Amsterdamu, kterou vlastní slavná Shantibaba, která je známá svým průkopnickým šlechtěním konopí. Zakladateli jsou Sahntibaba společně s legendou Howardem Marksem a Nevillem Shoemakerem. Spojili své odborné znalosti dohromady, a tak vznikla v roce 1990 jedinečná banka Mr. Nice Seeds.

Tato spolupráce mezi tak elitními, zkušenými chovateli konopí vedla k tomu, že mnoho semen vyhrálo ocenění na Cannabis Cup a mimo jiné vyvinuli také mnoho léčivých semen.

Black Widow

Black Widow je jedním z nejoceňovanějších a nejoblíbenějších semen konopí. O jeho kvalitě také svědčí výhra v High Time Cannabis Cup v roce 1995. Black Widow je vhodný, jak pro začínající pěstitele, tak i pro profesionální zahradníky. Je to silný, vytrvalý hybrid, který roste velmi rychle a snadno, aniž by vyžadoval speciální péči. Je vhodný do všech podmínek – vnitřní, skleníkové i venkovní. Při sklizni očekávejte obrovské, husté a neuvěřitelně lepivé pupeny.

Critical Skunk

Critical Skunk má extrémně silnou, květinovou a ovocnou vůni. Velmi rychle roste a má vysokou výnosnost, 600–800 gramů na m2. Doba kvetení obvykle trvá 6-8 týdnů. Při venkovním pěstování je konopí připraveno ke sklizni na přelomu září a října. Účinky této marihuany jsou mimořádně silné. 

Critical Mass

Critical Mass je hybrid, který poskytuje obrovské výnosy lepkavých pupenů, které jsou plné pryskyřice. Má silnou a nezaměnitelně sladkou citrusovou chuť. Tato rostlina je vhodná pro pěstování v interiéru, ale i exteriéru či ve skleníku. Roste snadno a je známá svým rychlým kvetením. Jediný problém, který se může vyskytnout, je možná plíseň. Stává se to především, když se marihuana pěstuje ve vlhkých podmínkách nebo ve špatně větrané místnosti.