Kalashnikov Seeds - semenná banka

Kalashnikov Seeds

Kalashnikov Seeds je semenná banka, která pochází z Ruska. Tým, který se podílí na šlechtění konopných semen, se skládá ze zkušených pěstitelů ze staré školy z Ruska, kteří pěstují špičkové konopí. Sídlí poblíž města Soči v oblasti Kuban. Chovatelé spolupracují s dalšími zkušenými pěstiteli po celém Rusku, od Petrohradu po nejvzdálenější kouty východního Ruska.

Jejich hlavním cílem bylo ukázat světu, že semena konopí pěstovaná v Rusku nejsou zdaleka horší, naopak někdy dokonce lepší než některá populární semena ze Španělska nebo Nizozemska. Marihuanu pěstují již od roku 2002, ale až v roce 2014 byla jejich semena představena i na evropském trhu. Mezi nejoblíbenější semena konopí patří AK Kush, Baikal Express a Babushka Black.

AK Kush

Jedná se o jeden z nejlepších kmenů semenné banky Kalashnikov Seeds. Byl vytvořen křížením krymské indicy s afghánským Kushem. Je to absolutně nenáročná rostlina, která je odolná vůči plísním a houbovým chorobám. Pro začátečníky je jasnou volbou. Chutná po mátě a citrusech.

Baikal Express

Baikal Express je báječný kmen, který byl vytvořen křížením Kubanskiy Ubiyza a tajného hybridu. Toto konopí je nenáročné a odolné vůči horkému a suchému počasí. Jedná se ze 30 % o indicu a ze 70 % o sativu, díky čemuž rychle roste. Při kouření budete schopni se soustředit a pracovat, jelikož nemá tak silné účinky. Chutná po citronu s nádechem sladkého ovoce.

Babushka Black Auto

Toto konopí vás zaujme už od prvního pohledu, díky tmavě fialovému zbarvení. Rostlina je vysoce odolná, což zajišťuje velmi kvalitní koncentráty. Po této marihuaně budete plně zrelaxováni a váš spánek bude velmi tvrdý. Chutná po džemu z třešní a bobulích.