Humboldt Seeds - semena marihuany

Humboldt Seeds

Semennou banku Humboldt Seeds založil kolektiv pěstitelů a chovatelů, kteří sídlí v Emerald Triangle v Kalifornii. Pomáhají šířit kalifornskou konopnou genetiku se zbytkem světa, a to prostřednictvím svého sídla ve Španělsku. Humboldt Seeds se zaměřuje na ekologické a ekologicky udržitelné pěstování. Jejich filozofie je založena na komunitě, která je základem organizace. V praxi to znamená, že se snaží lokálně nakupovat a zapojují se do udržitelných ekonomických rozhodnutí. Tato zavedená síť chovatelů a odborníků je poháněna nejen hlubokou vášní pro práci, ale také jedinečnou regionální kulturou chovu marihuany, která sahá až čtyřicet let nazpátek.

Mango Sapphire

Mango Sapphire je marihuana vzdáleného a heterogenního původu, jejíž rodiče jsou Bubba's Gift a OG / Afghan X. Navzdory dobrým výsledkům pěstování nejen uvnitř, ale i venku, se jí však daří více v mírném nebo středomořském podnebí či pod ochranou skleníku. Tato marihuana chutná naprosto dokonale. Ucítíte mango, kokos a jemný nádech kyselého ovoce. Má silný a dlouhodobý uklidňující účinek. Tato konopná semínka rozhodně stojí za vyzkoušení. 

Amherst Sour Diesel

Pro milovníky ovocných chutí s podtóny dřeva jsou ideální konopná semínka Amherst Sour Diesel. Je to převážně sativa, která velmi intenzivně roste a je plná podlouhlých pupenů, které mají intenzivní aroma. Je vhodná pro pěstování v teplém a suchém podnebí. Obsah THC je kolem 27 %.  Při kouření vás dostane do euforické, povzbuzující nálady.

Green Crack CBD

Vyrůstá do velikosti malého stromu, dosahuje výšky 1-3 metry. Vyroste v krásně zabarvenou rostlinu s odstíny fialové, červené, oranžové a limetkově zelené barvy. Je vhodná na pěstování venku a je poměrně dosti výnosná (až 600 g / m²). Doba květu je její další plus, je to pouhých 56-63 dní.